Ads 468x60px

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Microsoft Security Essentials


Σε αυτήν την ανάρτηση θα δούμε ένα από τα καλά antivirus πού μας το προσφέρει η Microsoft και είναι μάλιστα δωρεάν.Μία σύντομη περιγραφή του είναι η εξής-Το Microsoft Security Essentials είναι ένα δωρεάν, εύχρηστο στοιχείο λήψης που παρέχεται από τη Microsoft, το οποίο εγκαθίσταται εύκολα και διατηρείται πάντα ενημερωμένο, ώστε να είστε πάντα σίγουροι ότι ο υπολογιστής σας προστατεύεται από την πιο πρόσφατη τεχνολογία. 

Το Microsoft Security Essentials εκτελείται ομαλά και αποτελεσματικά στο παρασκήνιο, έτσι μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας που εκτελεί Windows όπως ακριβώς θέλετε χωρίς διακοπές ή μεγάλους χρόνους αναμονής. 
Ο υπολογιστής σας πρέπει να εκτελεί γνήσια Windows, για να είναι δυνατή η εγκατάσταση του Microsoft Security Essentials.

Το Microsoft Security Essentials προστατεύει τον οικιακό σας υπολογιστή ή τον υπολογιστή μικρής επιχείρησης που χρησιμοποιείτε σε πραγματικό χρόνο, αποτρέποντας την εισβολή ιών και την εκτέλεση λογισμικού κατασκοπίας και άλλου κακόβουλου λογισμικού

.Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ

Εαν δεν δουλεύει το πρώτο λίνκ μπορείτε να το κατεβάσετε και απο εδώ





 

 1.Εδώ διαλέγουμε αναλόγως τι έκδοση λειτουργικού έχουμε,εαν εχουμε 32 μπιτ διαλέγουμε την χ86,εαν έχουμε 64 μπιτ διαλέγουμε την χ64 και πατάμε λήψη!Το τι έκδοση έχουμε το βλέπουμε πηγαίνοντας Ο υπολογιστής μου και κλικάροντας πάνω στην οριζόντια μπάρα το ιδιότητες συστήματος!

 

2.Eφόσον το κατεβάσουμε και έχουμε ήδη απεγκαταστήσει το παλιό (σημαντικό αυτό)κάνουμε διπλό κλίκ στό αρχείο και πατάμε το εκτέλεση!

 

3. Στο παράθυρο που ανοίγει οπώς βλέπουμε στήν επάνω φώτο κλικάρουμε το επόμενο!

 

4.Εδώ πατάμε το αποδοχή

 

5.Εδώ κλικάρουμε το Δεν επιθυμώ και πατάμε επόμενο!

 

6.Εαν είναι κλικαρισμένο το κουτάκι το αφήνουμε ως έχει αλλιώς το κλικάρουμε και πατάμε επόμενο!

 

7.Εδώ πατάμε εγκατάσταση!

 

8.Εδώ πατάμε τέλος!

 

9.Με το που ξεκινήσει για πρώτη φορά κάνει αυτόματη ενημέρωση μόνο του!

 

10.Και με το που τελιώσει και πήγαν ολα καλά το βλέπουμε έτσι!Κατόπιν πατάμε τις ρυθμίσεις όπως βλέπεται στήν φώτο επάνω!

 

 

11.Εδώ κλικάρεται το Πότε και το βάζετε καθημερινά!!Τον τύπο σάρωσης-την ώρα και τον Περιορισμό χρήσης βάλτε ότι θέλετε εσείς.Τα άλλα αφήστε τα ώς  έχουν και πατήστε αποθήκευση αλλαγών!

Αυτό ήταν τελιώσατε.Οι απαιτήσεις συστήματος είναι μηδαμινές και μπορείτε να τις δείτε αν θέλετε από την σελίδα που κάνατε την λήψη σκρολάροντας  πρός τα κάτω!!Είναι πανάλαφρο και δεν θα δείτε ποτέ ειδοποιήσεις τύπου έληξε η συνδρομή,ανανεώστε την αδέια κτλ κτλ!!
Homepage

Καλή επιτυχία!!


Edit by vaiol!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Icon Icon Icon

spice up your blog


Giveaway of the Day
Άδεια Creative Commons
Αυτή η εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα .