Ads 468x60px

Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014

Viber: Απενεργοποίηση κατάστασης σύνδεσης και ''Προβλήθηκε''

Φίλες και φίλοι γεια σας, σήμερα θα δούμε πως μπορούμε να αλλάξουμε - 
απενεργοποιήσουμε την κατάστασης σύνδεσης που φαίνεται συνεχώς από
προεπιλογή στο viber!Όταν ήμαστε συνδεμένοι στο viber, οι επαφές μας αλλά
και εμείς βλέπουμε ποιοι είναι συνδεμένοι αλλά και πότε ήταν η τελευταία
φορά που συνδέθηκε κάποιος!


Για να το αλλάξουμε αυτό και να μην φαινόμαστε για τους δικούς μας λόγους
πρέπει:

Από το προφίλ μας στο viber πατάμε το ρυθμίσεις(settings) 




 Ιδιωτικό Απόρρητο (Privacy)








Όπως βλέπετε στην πάνω εικόνα αν κλικάρουμε εκεί που δείχνει το κόκκινο βελάκι
το Κοινή χρήση κατάστασης σύνδεσης (Share online status) την απενεργοποιούμε
και έτσι δεν βλέπει κανένας από τις επαφές μας αν ήμαστε online, η πότε ήταν η 
τελευταία φορά που ήμασταν online!
Στον αντίποδα όμως, ούτε και εμείς μπορούμε να δούμε ποιοι και πότε από τις επαφές μας
ήταν online!!
Ένας ακόμα περιορισμός αυτής της ρύθμισης είναι ότι μπορούμε να αλλάζουμε την 
κατάσταση σύνδεσης μόνο μία φορά κάθε 24 ώρες!

 Τώρα αν θέλουμε να απενεργοποιήσουμε το να βλέπουν οι επαφές μας πότε διαβάσαμε το 
μήνυμα που μας έστειλαν, το ''Προβλήθηκε'' δηλαδή, ακολουθούμε τα ίδια βήματα και
φτάνοντας εδώ πάλι:




κλικάρουμε εκεί που δείχνει το κίτρινο βελάκι!Έτσι απενεργοποιούμε το να βλέπουν οι
επαφές μας αν διαβάσαμε τα μηνύματα τους!Εδώ δεν υπάρχει ο περιορισμός των 24 ωρών
για αλλαγή, αλλά ούτε και εμείς μπορούμε να δούμε αν διάβασαν οι επαφές μας τα δικά μας
μηνύματα!!

Μπορούμε να πούμε ότι μέχρι στιγμής το Viber τα έχει μοιρασμένα...!!

 Καλή επιτυχία!!! 



 Edit by

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Icon Icon Icon

spice up your blog