Ads 468x60px

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Format Factory



Το Format factory είναι ένας πανίσχυρος converter μετατροπέας αρχείων ο οποίος μετατρέπει σχεδόν κάθε κατηγορία αρχείων που υπάρχει στο internet, και λέω σχεδόν διότι μπορεί να υπάρξει κάποιο αρχείο που να μην μπορεί να το μετατρέψει , αλλά αυτό είναι σπάνιο να συμβεί. 

Είναι πανεύκολο στην χρήση του και σε αυτή την ανάρτηση θα δούμε και μία διαφορετική λειτουργία του, ίσως την πιο σημαντική.

Το format factory κάνει μία πάρα πολύ καλή και γρήγορη ενσωμάτωση υποτίτλου. Σε αντίθεση με άλλα διάσημα apps του είδους τους, όπως το avirecomp η το Aviaddxsubs δεν έχει περιορισμό να τον ενσωματώνει μόνο εάν το αρχείο είναι avi!

 To format factory ενσωματώνει σχεδόν όλα τα αρχεία ταινιών όπως είναι τα avimatroskamp4, mpgmpeg, κλπ. Το πώς γίνεται αυτό θα το δούμε παρακάτω. Πρώτα από όλα πρέπει να το κατεβάσουμε και να το εγκαταστήσουμε στο λειτουργικό μας.




Όταν το κατεβάσουμε κάνουμε διπλό κλικ στο αρχείο και πατάμε install μετά next και όταν τελειώσει finish!Εαν στο setup που κάνουμε ζητήσει να εγκαταστήσουμε κάποιο toolbar ξεκλικάρουμε τα κουτάκια και συνεχίζουμε!! 

Όταν τελειώσουμε το setup ξεκινάμε το πρόγραμμα και ακολουθούμε τα βήματα
του εικονογραφημένου οδηγού για να ενσωματώσουμε τον υπότιτλο:















 Πριν ξεκινήσουμε την ενσωμάτωση μπορούμε να πατήσουμε προεσκόπιση να δούμε τι αποτέλεσμα μας βγάζει από μέγεθος και χρώμα υπότιτλου,  και από τις ρυθμίσεις τα αλλάζουμε εάν δεν μας αρέσει κάτι!

Την ίδια διαδικασία κάνουμε και όταν θέλουμε να μετατρέψουμε ένα αρχείο παραλείποντας τα βήματα του υπότιτλου!Διαλέγουμε σε τι format θέλουμε να μετατρέψουμε το αρχείο το φορτώνουμε(Load) Προσθήκη (add) και πατάμε έναρξη!

Υγ: Ο οδηγός έχει δημιουργηθεί με παλαιότερη έκδοση του format factory η οποία λειτουργεί άριστα,
παρόλα αυτά οι καινούριες εκδόσεις ως προς τα βήματα δεν διαφέρουν πολύ!


Homepage

Καλή επιτυχία!!!

Edit by

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Icon Icon Icon

spice up your blog


Giveaway of the Day
Άδεια Creative Commons
Αυτή η εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα .