Ads 468x60px

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

All time classic Nokia Snake

Φίλες και φίλοι γεια σας, η τεχνολογία στα smartphones προχωράει συνεχώς
με ραγδαίους ρυθμούς, και
εν έτη 2014 ένα high - end smartphone έχει
καλύτερη απόδοση από ένα mid-range Η/Υ.



Για να μην σας κουράζω με φιλοσοφικούς λόγους, θέλω να συγχαρώ τους developers οι οποίοι αποφάσισαν να δημιουργήσουν τα emulators, και να δώσουν ζωή σε αρχαιολογικά παιχνίδια που υπήρχαν στα κινητά των 0ς και παιχνίδια διαφόρων πλατφορμών όπως Nintendo, Game boy, PlayStation!!!!




Το πιο θρυλικό παιχνίδι σε κινητό τηλέφωνο είναι με διαφορά το γνωστό σε όλους μας "φιδάκι", το οποίο το δημιούργησε η Nokia, και αποτελούσε το πιο hot παιχνίδι της τότε εποχής. 


Εσείς δεν βάζατε κόντρες με τους φίλους σας, για το ποιος θα πετύχει το μεγαλύτερο σκορ?

Τώρα, κοντά στα 20 χρόνια μετά τη πρώτη συσκευή με "φιδάκι",κάποιοι developers δημιούργησαν emulators δίνοντας ζωή στο αγαπημένο μου παιδικό παιχνίδι (καλά διαβάσατε- το αγαπημένο μου δεν ήταν παιχνίδι του PlayStation - μόνο το φιδάκι και Pokemon στο Game Boy)!!!


Υπάρχουν κοντά στις  10 εφαρμογές "φιδάκια" στο Play Store του Android, και εγώ προσωπικά ~χωρίς να κάνω διαφήμιση ~ έχω εγκαταστήσει το Snake '97



To Snake '97 σου φέρνει στη συσκευή  σου 5 θρυλικές Νokia συσκευές, στις οποίες το "φιδάκι" σώζεται ακριβώς όπως ήταν εκείνη την εποχή. Επίπεδα, τείχη που στις 1ες συσκευές δεν μπορούσε να περάσει ανάμεσα  το φιδάκι και ύστερα μπορούσε, εμπόδια κτλ όλα έχουν ζωντανέψει και έχουν επαναφέρει- σε όσους  τα πρόλαβαν - την παλιά πώρωση!!!



Απολαύστε κάποια στιγμιότυπα από το αγαπημένο μου "φιδακι":














Angry Birds, Candy Crush, Flappy Birds κτλ μπορεί να διαθέτουν τεχνολογία αιχμής, ωστόσο όπως λέει ένα πολύ γνωστό γνωμικό: "ο παλιός είναι αλλιώς"




 Giannis Kantas


TO ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ f G t





 Edit by

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Icon Icon Icon

spice up your blog


Giveaway of the Day
Άδεια Creative Commons
Αυτή η εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα .