Ads 468x60px

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Η Lenovo ετοιμάζει το αντίγραφο του iPhone 6

Φίλες και φίλοι γεια σας, 
Λίγο μετά την κυκλοφορία του iPhone 6, που έχει προκαλέσει πανικό στις αγορές και έχει κάνει όλους τους φανατικούς των smartphones να σπεύσουν στα καταστήματα για να το παραγγείλουν, διέρρευσαν οι πρώτες φήμες ότι η Lenovo ετοιμάζεται να λανσάρει το τέλειο αντίγραφο του. 

Η κορυφαία  κινέζικη κατασκευάστρια εταιρία high-tech προϊόντων, μετά την εξαγορά της Motorola φαίνεται πώς “ποντάρει” στους χιλιάδες καταναλωτές που θέλουν smartphοne υψηλής τεχνολογίας αλλά δεν είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν υπέρογκα ποσά. 






Το νέο μοντέλο λοιπόν που έχει κατασκευαστεί στη Κίνα ονομάζεται Lenovo Sisley.   Είναι κατασκευασμένο και αυτό από αλουμίνιο και η εξωτερική του εμφάνιση είναι σχεδόν ίδια με το iPhone 6 . Το πάχος του είναι  6,9 χιλιοστά, περίπου όσο και του iPhone 6! Οι διαστάσεις του είναι 146 x 71.7 x 6.9, δηλαδή απειροελάχιστα πιο ψηλό και πλατύ από το τελευταίο iPhone και ζυγίζει μόνο 130 γραμμάρια. H οθόνη είναι AMOLED 5 ιντσών με ανάλυση στα 720p και έχει 2 κάμερες: η κύρια έχει φακό Led flash και 13 megapixel ενώ η δεύτερη 8. 


Άλλα χαρακτηριστικά του είναι ο τετραπύρηνος επεξεργαστής του στα 1.2 GHz, η μνήμη RAM 1 GB και ο αποθηκευτικός χώρος των 16 GB που φυσικά μπορεί να επεκταθεί με την προσθήκη κάρτας microSD.



Παρότι δεν είναι ακόμα γνωστό εάν το κινητό θα είναι διαθέσιμο και σε άλλες αγορές πέραν της κινεζικής, είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσει κύματα αντιδράσεων από την Apple και τους υποστηρικτές της. Ως τώρα έχουμε δει πολλές φορές κινέζικες εταιρίες να αντιγραφούν άλλα μοντέλα smartphone αλλά αυτό αφορούσε κυρίως στο design και σε καμία περίπτωση αυτά δεν μπορούσαν να θεωρηθούν  υψηλής ποιότητας. Η Lenovo όμως είναι ο τέταρτος μεγαλύτερος κατασκευαστής στον κόσμο και κρίνεται ότι τεχνικά, μπορεί να προσφέρει ένα κινητό τηλέφωνο υψηλών προδιαγραφών όπως το Lenovo Sisley.

Σε κάθε περίπτωση, εάν ανήκετε στους λάτρεις της Apple και δεν θέλετε με τίποτα να δοκιμάσετε άλλο μοντέλο, σκεφτείτε την δυνατότητα αγοράς online, όπου εύκολα μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα και να βρείτε, πέρα από καινούργια και κάποια  iPhone ελαφρώς μεταχειρισμένα.










 Edit by

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Icon Icon Icon

spice up your blog


Giveaway of the Day
Άδεια Creative Commons
Αυτή η εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα .