Ads 468x60px

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Δείτε αν το iPhone που αγοράσατε είναι μεταχειρισμένο ή κλεμμένο

Δείτε αν το iPhone που αγοράσατε είναι μεταχειρισμένο ή κλεμμένο

 Φίλες και φίλοι γεια σας,

Στη δημιουργία μιας νέας ιστοσελίδας προχωράει ο διάσημος κολοσσός Apple προκειμένου οι χρήστες των iPhone να ελέγχουν αν το κινητό που έχουν στην κατοχή τους είναι μεταχειρισμένο ή ακόμη και...κλεμμένο.  

Η Apple θέλοντας  να προστατέψει τους πελάτες της από επιτήδειους που πουλούν κλεμμένα iPhone σε τιμές ευκαιρίας, προχώρησε στην δημιουργία μιας ιστοσελίδας όπου οι χρήστες κινητών iPhone θα μπορούν να ενημερώνονται σε τι κατάσταση βρίσκεται η συσκευή που έχουν στην κατοχή τους. 
Η λειτουργία βρίσκεται ήδη ενσωματωμένη στο νέο λογισμικό της εταιρίας, iOS 8, στην εφαρμογή iCloud.

Μέσω αυτής της υπηρεσίας, ο χρήστης μπορεί να μάθει ανά πάσα στιγμή εάν το κινητό του είναι κλεμμένο ή μεταχειρισμένο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κανείς είναι να επισκεφτεί την ειδική ιστοσελίδα της Apple και στην συνέχεια να εισάγει το IMEI ή το σειριακό αριθμό της συσκευής. Η υπηρεσία αυτόματα τον ενημερώνει αν έχει κλειδωθεί εξ’αποστάσεως από τον πρώην κάτοχό του που το αναζητεί και που προφανώς δεν είναι αυτός που το πουλάει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα υπηρεσία της Apple είναι σε θέση να αποκαλύψει το παράνομο λογισμικό “doulCi”, το οποίο εμφανίζει ένα κλεμμένο, κλειδωμένο και μη ενεργοποιημένο τηλέφωνο σαν να είναι ενεργοποιημένο και να λειτουργεί κανονικά.

Είστε κάτοχοι iPhone ή ετοιμάζεστε να αγοράσετε ένα και θέλετε να ξέρετε αν είναι κλεμμένο ή μεταχειρισμένο; Τότε δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ ΕΔΩ και να το μάθετε.



 Πηγή http://www.fpress.gr/




 Edit by

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Icon Icon Icon

spice up your blog


Giveaway of the Day
Άδεια Creative Commons
Αυτή η εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα .