Ads 468x60px

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Αποθηκευμένοι κωδικοί σε Google Chrome και Mozilla Firefox

Φίλες και φίλοι γεια σας, έχει συμβεί συχνά πλέον σε όλους εμάς  τους χρήστες του ίντερνετ, από τα εκατοντάδες sites που γινόμαστε μέλη κάποιες φορές να ξεχνάμε κάποιον κωδικό!

Σε αυτή την ανάρτηση θα δούμε πως μπορούμε να βρούμε τον κωδικό σε Google Chrome και Mozilla Firefox!

Εδώ να ΤΟΝΙΣΩ ότι ο τρόπος που θα δούμε πως θα βρούμε τον κωδικό δουλεύει μόνο εάν τον έχουμε αποθηκεύσει στον browser που χρησιμοποιήσαμε, έστω και μία φορά στο παρελθόν!





1.Google Chrome





Ανοίγουμε το μενού και πηγαίνουμε στις Ρυθμίσεις!




 Πηγαίνουμε στην ενότητα κωδικοί πρόσβασης όπως δείχνει το μαύρο βέλος και κλικάρουμε το Διαχείριση Αποθηκευμένων κωδικών όπως δείχνει το κόκκινο βέλος:




Όπως βλέπουμε στην πάνω εικόνα μας ανοίγει ένα παράθυρο το οποίο μας δείχνει όλους τους κωδικούς και το αντίστοιχο site  που έχουμε αποθηκεύσει τον κωδικό!

Κλικάρουμε το site που θέλουμε και δεξιά μας βγάζει το Εμφάνιση όπως δείχνει το κόκκινο βελάκι!Πατώντας το Εμφάνιση βλέπουμε τον ξεχασμένο κωδικό!

2.Mozila Firefox





Πηγαίνουμε στο Εργαλεία και μετά στο Επιλογές





Πηγαίνουμε στην ενότητα Ασφάλεια και κλικάρουμε το Αποθηκευμένοι κωδικοί όπως βλέπουμε στην πάνω εικόνα:





Μας ανοίγει το παράθυρο που έχει όλα τα sites με τους κωδικούς που έχουμε αποθηκεύσει!Πατάμε το site που θέλουμε και μετά το Εμφάνιση κωδικών όπως δείχνει το κόκκινο βέλος και βλέπουμε τον ξεχασμένο κωδικό!!


Το ξανατονίζω ότι δουλεύει μόνο σε αποθηκευμένους κωδικούς!


Μετά από έναν καθαρισμό coocies-registry -scan antivirus πολλές φορές κάποιο site μας ξαναζητά τον κωδικό που έχουμε ήδη αποθηκεύσει στον browser!Αυτός είναι ο τρόπος να τον βρούμε εάν τον έχουμε ξεχάσει!


Καλή επιτυχία!!


Edit by

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Icon Icon Icon

spice up your blog


Giveaway of the Day
Άδεια Creative Commons
Αυτή η εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα .